Merikontit

Kannattavin tapa toimittaa tavaroita on kansainvälinen konttikuljetus. Tämän kuljetusmuodon tärkein etu on alhaiset kustannukset. Balanced Logistics OY voi toimittaa teille tavarat sekä osakuormana että koko konttina ovelta ovelle. Merikuljetuksessa voimme tarjota seuraavat palvelut:

  • Täydet kontit (FCL)
  • Osakuorma kontit (LCL)
  • Tulli-ilmoitukset
  • Kotimaan kuljetukset
  • Ylimittaiset kuljetukset
  • Lämpösäädellyt kuljetukset
Kuljetusmuodon pääominaisuudet
Keskimääräinen kuljetusaika Paino Vakuutus
25-45 päivää alkaen 100kg Tarvittaessa
 
Merikuljetuksen edut:
Edullinen ja Käytännöllinen
Merikuljetus on kaikkein edullisin toimitus tapa, joten se valitaan usein silloin, kun on tärkeää säästää budjetti. Merikuljetus on myös käytännöllinen kun pitäisi kuljettaa ylimittaisia tavaroita eri puolelle maailmaa.
Kumppanuus
Merikuljetuksia sääntelevä kansainvälinen lainsäädäntö on kehitetty hyvin asianmukaisesti, joten äkillisesti ilmeneviä orgasnisaatiokysymyksiä ei tarvita. Koko kuljetusprosessi kulkee sujuvasti ja ilman hankaluuksia.
Turvallisuus
Kaikki kuljetusprosessissa olevat tavarat ovat konteissa, jotka on kiinnitetty turvallisesti alukseen. Kuljetuksen aikana tavaroiden vaurioitumisen riski sekä erilaisten odottamattomien olosuhteiden esiintyminen on minimaalinen. 

Kaikki tavarat tuodaan Suomen pääsatamiin tai mihin tahansa kaupunkiin maailmassa ja tarvittaessa myöhemmin toimitetaan suoraan vastaanottajan ovelle joko normaalilla alustalla tai sideloader:lla. 

Olemme valmiita vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi
Lähettämällä lomakkeen, annat suostumuksesi henkilötietojen käsittelyyn